Модні жіночі пуховики зимові 2021-2022: трендові пуховики

Сучасний жіночий пуховик – must have у гардеробі міських мешканок, які ведуть активний спосіб життя. Такий верхній одяг одночасно поєднує в собі зручність, невагому легкість та практичність. У ній комфортно довго гуляти на свіжому повітрі, здійснювати шопінг та пересуватися у громадському транспорті на роботу, навіть якщо на вулиці сильний мороз, вітер чи снігопад. І така річ практично не виходить з моди: з кожним роком вона лише набуває нового звучання. У сезоні 2021-2022 пуховики представлені у величезній різноманітності моделей: комфортний oversize, ефектний асиметричного крою, з декором у вигляді хутряних вставок, пуховик-трансформер та інші варіанти. Кольорова палітра виробів найрізноманітніша, починаючи з насичених неонових фарб й закінчуючи ніжними пастельними відтінками та кольором металік. Дизайнери дали волю фантазії і в декорі, в якості якого виступає хутряне оздоблення та найрізноманітніші принти: хижі забарвлення, пейзажі природи, квіткові мотиви, абстрактні композиції тощо. У цій статті ми з вами розглянемо трендові пуховики й розкриємо секрети правильного вибору виробу на зиму.

Які зараз модні жіночі зимові пуховики у 2021-2022: топ-10 моделей

№1: Oversize на запах (ADD)
№1: Oversize на запах (ADD)
Ефектний пуховик нагадує теплу ковдру, створюючи навколо себе атмосферу домашнього затишку та комфорту. Наповнений качиним пухом, він зігріває під час зимового морозу. Пояс на талії з мініатюрною сумкою робить виріб функціональним. А трендова застібка на запах надає пуховику жіночності. Така річ оригінально поєднується з яскравим шарфом та барвистою шапкою. Для створення комфортного луку носіть з взуттям на низькому ходу.
№2: З принтом
№2: З принтом
Оригінальний принт – ефективний інструмент самовираження. Пуховик з таким декоративним рішенням ідеально підійде тим, хто втомився від однотонної палітри. Цього сезону дизайнери щедрі на різноманітні ідеї. Так, засніжений пейзаж Panfilo від італійського бренду Marina Rinaldi на всі 100% занурить вас атмосферу зими.
№2: С принтом
А леопардове забарвлення видовженого пуховика від німецького бренду Marc Cain дозволить вам відчути дихання дикої природи, створивши найсміливіший вуличний образ. Щоб підкреслити унікальність будь-якого верхнього принтованого одягу, поєднуйте його з однотонними речами.
№3: З асиметричним низом (ADD)
№3: З асиметричним низом (ADD)
Асиметрія – тренд цього року, який додає образу оригінальності. Такий дизайнерський прийом зустрічається скрізь, починаючи з коміру та закінчуючи низом виробу. Італійський бренд ADD вирішив поєднувати трендовий фасон oversize з асиметричним низом, зробивши образ ефектнішим. Цікаво виглядає з широкими повсякденними брюками та взуттям на масивній підошві. Дарує свободу рухам під час зимових прогулянок.
№4: Стьобаний (Pepe, Marina Rinaldi)
№4: Стьобаний (Pepe, Marina Rinaldi)
Багато рядків на лицьовій стороні пуховика – прийом, який робить виріб менш об'ємним. При цьому є стильним декором, який дозволяє виділитися серед оточуючих. Сучасні моделі дизайнери перетворили на справжні твори мистецтва, запропонувавши крім традиційних горизонтальних прострочок ромбоподібні, як це зробив італійський бренд Marina Rinaldi.
№5: Пуховик-парка (Palatino, Marina Rinaldi)
№5: Пуховик-парка (Palatino, Marina Rinaldi)
Парка з пуховим набиванням та водовідштовхувальними властивостями – незамінний елемент повсякденного зимового гардероба. Капюшон з куліскою надійно захищає від примх погоди, а накладні кишені є відмінним функціональним доповненням, де зручно зберігати різні повсякденні дрібниці.
№6: Двосторонній (Marc Cain)
№6: Двосторонній (Marc Cain)
№6: Двосторонній (Marc Cain)
Двостороння куртка – цікавий хіт сезону, що дозволяє бути різною. Так, якщо хочете проявити свою індивідуальність, носіть її принтованою стороною. Бажаєте створити ніжний монохромний лук? Тоді одним махом переверніть виріб на інший бік.
№7: Приталеного фасону (ADD)
№7: Приталеного фасону (ADD)
Така модель навіть під час сильного снігопаду дозволить бути жіночною за рахунок акценту на талії. Наповнювач у якості гусячого пір'я зігріє в сильний холод, а капюшон з куліскою захистить від вітру. Щоб відчути себе справжньою леді, носіть таку модель з шапкою-трубою, класичними чоботами та дамською сумочкою.
№8: Класичний прямого крою (Luigi, Marella)
№8: Класичний прямого крою (Luigi, Marella)
Класика ніколи не вибуває з модного олімпу. Суворий крій, симетричні лінії та стриманий колір роблять його універсальним верхнім одягом, який гармонійно комбінується з будь-яким взуттям: як з елегантними чобітками, так і з черевиками на високій платформі. У такому пуховику комфортно гуляти парком, пересуватися на роботу й здійснювати шопінг.
№9: Кольору металік (Marc Aurel)
№9: Кольору металік (Marc Aurel)
Ефект металік поступово захопив модні подіуми. Пуховики з відблиском срібла – чудове рішення для сміливих та яскравих дівчат. Такі вироби швидко переносять у центр уваги. Вони дозволяють висловити свою індивідуальність та сяяти взимку.
№10: З хутряною вставкою (Pandoro, Marina Rinaldi)
№10: З хутряною вставкою (Pandoro, Marina Rinaldi)
Хутряне оздоблення завжди асоціюється з зимою. І цього сезону дизайнери не залишили цей тренд осторонь. Вони використовують його як декор на рукавах, кишенях, комірі та інших деталях верхнього одягу. Італійський бренд вирішив надати нотки шику пуховику, додавши знімне хутро на капюшон. Поєднання з трендовим помаранчевим кольором робить його оригінальним.

Модні довгі жіночі пуховики: топ-5 моделей

Пуховик довжиною міді чи максі – must have цього сезону. Така модель дарує відчуття затишку й тепла у сильний мороз та під час снігопаду. При цьому вдало маскує недоліки фігури. Багате забарвлення – ще одна особливість довгих пуховиків. На модних подіумах представлена ​​як чорна класика, так і бузкові, блакитні, зелені та інші яскраві варіанти. В ансамблі з в'язаним снудом, шкіряними чобітками чи м'якими уггі довгий пуховик створює оригінальний зимовий образ. Які варіанти на модній хвилі цього сезону? Їх ми розглянемо нижче.

№1: Пухове пальто (Isadora, Reiss)
№1: Пухове пальто (Isadora, Reiss)
Модель з шалевим коміром – чудова альтернатива пальту, оскільки зовні дуже нагадує останній виріб. Вона така ж тепла. При цьому виглядає витончено та жіночно у ділових та повсякденних аутфітах. Єдина відмінність від вовняного аналога – на всі 100% витримує примхи зимової погоди у вигляді вітру та сильного снігопаду.
№2: Зелений пуховик з ременем (Marc Cain)
№2: Зелений пуховик з ременем (Marc Cain)
Ремінь – деталь, яка ефектно виділяє талію, роблячи образ жіночнішим, навіть якщо він йде спортивного плану у водонепроникному пуховику прямого крою в тандемі з чобітками на низькому ходу. Трендовий зелений колір виробу дарує весняний настрій.
№3: З куліскою на талії (Marc Cain)
№3: З куліскою на талії (Marc Cain)
Куліска – трендовий елемент, який при затягуванні робить акцент на талії та формує жіночний силует. По-особливому ефектно така деталь виглядає в синій моделі з глянцевим ефектом від німецького бренду Marc Cain.
№4: Помаранчевий (Marc Cain)
№4: Помаранчевий (Marc Cain)
Яскраві фарби пуховиків – must have цього сезону. Вони найкраще допомагають боротися з авітамінозом та зимовою нудьгою. Так, німецький бренд розробив виріб насиченого кольору апельсина, який у парі з бічними розрізами створює оригінальний лук.
№5: Глянцевий (Marc Cain)
№5: Глянцевий (Marc Cain)
Глянцевий блиск – такий же стильний тренд, як і ефект металік. Він дозволяє виділитися на тлі засніжених вулиць. Стильний пуховик від німецького бренду має такий самий прийом за рахунок використання глянцевого поліаміду. У тандемі з модним рожевим кольором він виглядає чарівно в будь-якій ситуації.

Модні короткі жіночі пуховики: топ-5 моделей

Короткий пуховик – ще одна модна тенденція, яка на всі 100% сподобається молоді, а також автоледі та дамам, що ведуть активний спосіб життя. Пухова куртка, яка прикриває талію або доходить до середини стегна, не так гріє у сильні морози, але все ж таки для сонячної зимової погоди такий варіант якраз. Він дарує свободу рухам під час пішої прогулянки містом, пересування громадським транспортом та керування авто. При цьому дає змогу продемонструвати підтягнуту фігуру.

Короткі пуховики, як і довгі, представлені у величезній колірній різноманітності. Компанію чорній класиці складають червоні, жовті, помаранчеві та інші насичені кольори, які дозволять виділитися на тлі білого снігу.

Ще одна перевага коротких моделей у тому, що вони добре поєднуються з будь-яким одягом. Особливо ефектно виглядають у тандемі з джинсами-скінні, спідницею-олівцем, сукнею-светром і комбінезоном. Зі взуття під коротку пухову куртку ідеально підходять уггі, ботфорти і ботильйони. Ми відібрали 5 стильних варіантів коротких пуховиків, які надихнуть вас на створення різних образів.

№1: З дутим коміром-стійкою (Luisa Cerano)
№1: З дутим коміром-стійкою (Luisa Cerano)
Модель 2 в 1: за рахунок вільного крою, теплого коміра-стійки та набивання з качиного пуху вона дарує комфорт, а наявність металевого відблиску глянцевого поліаміду робить виріб стильним.
№2: З асиметричною планкою (Ginserg, Marella)
№2: З асиметричною планкою (Ginserg, Marella)
Модний тренд асиметрія можна зустріти скрізь, навіть у застібках. Так, італійський бренд створив укорочену куртку з асиметричною планкою, де є ґудзики. Унікальність цієї моделі полягає в тому, що вона поєднує в собі відразу кілька трендових фішок: оригінальний принт, прямий крій і два варіанти носіння в одному виробі. Пояс з пензликами, як у халаті, робить образ оригінальним.
№3: Доповнений розрізами з боків (Ovale, Marella)
№3: Доповнений розрізами з боків (Ovale, Marella)
Розрізи – мікротренд, який вже встиг побувати на спідницях та сукнях. Така деталь дарує зручність під час носіння і красиво відкриває стегна та ноги. Але італійські дизайнери цього сезону не стали обмежуватися: вони ефектно доповнили розрізами стьобаний білий пуховик. У такому виконанні виріб виглядає ефектно.
№4: З манжетами в рубчик (ADD)
№4: З манжетами в рубчик (ADD)
Трикотажні манжети в рубчик роблять універсальний пуховик прямого крою практичним: щільно прилягаючи до рук, вони добре зберігають тепло. Високий комір-стійка та набивання з гусячого пуху додатково зігрівають.
№5: Декорований оригінальним простроченням (Marc Cain)
№5: Декорований оригінальним простроченням (Marc Cain)
№5: Декорований оригінальним простроченням (Marc Cain)
Модне прострочення на пуховику рівномірно розподіляє утеплювач по всьому виробу. При цьому не дозволяє йому виглядати як безформний мішок. Цього сезону німецькі дизайнери вирішили зробити цей тренд ще й оригінальним декоративним рішенням в універсальному пуховику вільного крою.

Як правильно вибрати якісний жіночий пуховик на зиму

Величезна різноманітність зимових пуховиків може перетворити вибір верхнього одягу на справжню головоломку. Як же підібрати максимально відповідний за фігурою, стилем та особистим уподобанням виріб, не блукаючи довго магазинами? Все дуже просто, якщо враховувати наступні нюанси:

  • Тип наповнювача. Пуховики зустрічаються як з натуральним, так і зі штучним набиванням. Вироби, наповнені пухом качки, лебедя чи гаги практично невагомі і підходять для сильного морозу, оскільки вони добре затримують тепло. А варіанти з популярного тінсулейту не бояться вологи, добре зберігають форму після прання, є гіпоалергенними та відмінним термоізолятором.
  • Особливості фігури. Якщо у вас широка талія, зробити її витонченою може модель з діагональними смугами. Щоб відвернути увагу від пишних стегон, віддавайте перевагу розкльошеним варіантом. Власницям повної фігури підходять більше класичні подовжені моделі без накладних кишень та інших об'ємних декоративних доповнень. Якщо ви високого зросту, на вас гармонійно виглядатиме будь-яка модель. Найбільш ефективним варіантом є довге пухове пальто. Невисоким жінкам найбільше підходять короткі моделі, які візуально подовжують ноги.
  • Розмір. Пуховик варто приміряти зверху на трикотажний светр, сукню або інший об'ємний виріб. Відповідний верхній одяг не перекручує в області рукавів і не сковує рухів. Якщо вибираєте виріб через інтернет-магазин, приміряйте сантиметровою стрічкою 3 обхвати: грудей, талії та стегон, після чого зіставте отримані дані з розмірною сіткою, яка надана на сайті інтернет-магазину.
Як правильно вибрати якісний жіночий пуховик на зиму

Також дуже важливою є якість пуховика. Адже виріб зазвичай купується не на один сезон. Уважно огляньте річ з усіх боків. Міцні сполучні шви, акуратні декоративні рядки без ниток і кривих ділянок, легко ковзаючі блискавки і наявність пакетика зі зразком наповнювача та додаткової фурнітури – все це говорить про те, що виріб високої якості.

Знаючи всі перераховані вище нюанси вибору й беручи на замітку трендові моделі, ви обов'язково виберете пуховик, який комфортно сяде на вашій фігурі, зігріє в холоди й стане стильним акцентом у вашому образі.

Сподобався допис? Скоріше
поділись з подругами!