Модні жіночі джинси 2021-2022 осінь-зима: трендові джинси

З настанням осінньо-зимового періоду джинси стають must have будь-якого жіночого гардероба. Така позачасова та тепла база є універсальною: з нею поєднується практично все, починаючи з обтислого лонгсліву та закінчуючи об'ємним светром. Будь-який образ вийде гармонійним, якщо вибрати правильну модель. У сезоні 2021-2022 дизайнери вирішили поекспериментувати з фасонами та кольорами, пропонуючи нові та цікаві варіації. Мінімалізм, широкий крій, пряма класика, привіт з 70-х “варенки”, потертості, рвані коліна та інші тренди дозволять виділитися серед натовпу. У цій статті ми розглянемо найактуальніші моделі та розкриємо секрети правильного вибору джинсів.

Які зараз модні джинси у 2021-2022: топ-10 моделей

№1: Кюлоти (Luisa Cerano)
№1: Кюлоти (Luisa Cerano)
Джинси з еластичної бавовни мають вільний фасон, який візуально приховує недоліки фігури та забезпечує свободу рухів. Те, що потрібно для комфортного Street Style у великому місті.
№2 Джинси-мом (Zaira, Ted Baker)
№2 Джинси-мом (Zaira, Ted Baker)
Мамині джинси з далеких 90-х дизайнери знову повернули. Адже така модель високої посадки акцентує на апетитних стегнах, приховує зайвий живіт й не сковує рухів. Ще один її незаперечний плюс – вона відмінно підходить для створення безліч цікавих образів. Такі джинси добре комбінуються як з сорочкою, так і з блузкою та навіть звичайною футболкою.
№3: Прямого крою (Raye, Reiss)
№3: Прямого крою (Raye, Reiss)
Універсальна класика, що складається зі 100% бавовни, дарує комфорт за рахунок "дихаючих" властивостей натурального матеріалу, тому ідеально підходить для теплої пори року. Така модель добре сидить на будь-якій фігурі та поєднується з багатьма речами.
№4: Джинси кльош (Bcut, Marella)
№4: Джинси кльош (Bcut, Marella)
Популярна в епоху хіпі модель знову б'є рекорди популярності. Такий привіт з 70-х високої посадки робить образ жіночним. При цьому приховує недоліки фігури. Поєднуючись з будь-яким верхом, джинси кльош можна носити в будь-якій ситуації: під час роботи в офісі, прогулянки парком або виконання повсякденних справ.
№5: Укороченого фасону (Bailey, Reiss)
№5: Укороченого фасону (Bailey, Reiss)
Така модель – знахідка для жінок зі стрункими ногами та привабливими щиколотками. Адже вона акцентує на цих частинах тіла. Є універсальною, оскільки гармонійно виглядає з будь-яким взуттям: лоферами, білими кедами та босоніжками на шпильці.
№6: З відворотами (Merrit, Brax)
№6: З відворотами (Merrit, Brax)
Тонкий витончений відворот – стильний трюк, який за лічені секунди ставить цікавий акцент в образі та відкриває красу щиколотки. Носіть такі джинси з футболкою, кардиганом та кросівками для створення стильного casual луку.
№7: Джегінси (Idalgo, Marina Rinaldi)
№7: Джегінси (Idalgo, Marina Rinaldi)
Комфортна альтернатива скінні та легінсам. У такій моделі з бавовною та еластаном у своєму складі дуже комфортно під час різноманітних активностей. При цьому вона виглядає невимушено в тандемі з подовженою тунікою або спідницею.
№8: Вільного крою (Auustyn, Ted Baker)
№8: Вільного крою (Auustyn, Ted Baker)
Вільні джинси – вдала модель, яка підійде тим, хто втомився від тісноти скінні. Злегка мішкувата річ з високою посадкою не обмежує рухів і виглядає жіночно.
№9: Зі стрілками (Luisa Cerano)
№9: Зі стрілками (Luisa Cerano)
Така модель є чудовою альтернативою класичним брюкам за рахунок строгих стрілок. Цікавий акцент у джинсах ставлять контрастні шви та коричневий пояс.
№10: Джинси "варені" (Hslim, Marella)
№10: Джинси "варені" (Hslim, Marella)
Ефект варіння – fashion тренд родом з 90-х, який дозволяє створювати цікаві образи, даруючи свободу самовираження у будь-якій ситуації: під час прогулянки парком, шопінгу або роботи в офісі. Щоб підкреслити їхню унікальність, носіть в ансамблі з однотонними речами.

Модні чорні жіночі джинси: топ-5 моделей

Окрім блакитної та темно-синьої класики на модний подіум вриваються чорні джинси. Така стримана модель візуально робить фігуру стрункою. При цьому є універсальною, оскільки добре поєднується з будь-яким одягом. Особливо ефектно виглядає зі светром великої в'язки. Вдало вписується як у діловий, так і в повсякденний образи. Нижче ми розглянемо 5 цікавих моделей у цій колірній гамі.

№1: Декоровані стразами (Marc Cain)
№1: Декоровані стразами (Marc Cain)
Штучні кристали, що імітують дорогоцінне каміння, дозволять вашому образу заграти новими фарбами. Носіть такі джинси з нейтральними речами, оскільки вони самі по собі слугують яскравим акцентом. У тандемі з класичним піджаком гармонійно вписуються в офісний лук, а в парі з кроп-топом – в гламурний образ для вечірки у нічному клубі.
№2: З необробленими краямии (Icona, Marina Rinaldi)
№2: З необробленими краями (Icona, Marina Rinaldi)
Необроблені краї – такий простий задум знову на піку популярності. Він втілює певну недбалість, яка робить будь-який образ розслабленим. Такі джинси добре поєднуються з верхом базового кольору та шкіряною курткою.
№3: З кокеткою на талії (Riani)
№3: З кокеткою на талії (Riani)
V-подібна кокетка – трендова деталь, яка приковує увагу до лінії талії та ефектно підкреслює сідниці. Ще один незаперечний плюс таких джинсів – вони візуально роблять фігуру вищою, особливо якщо заправити сорочку в пояс.
№4: Без застібки (Pamina, Brax)
№4: Без застібки (Pamina, Brax)
Широкий еластичний пояс та відсутність застібки робить джинси комфортними під час одягання та знімання. Така модель відмінно підходить для прогулянок на свіжому повітрі та різноманітних активностей. Поєднуйте з білими кросівками.
№5: З асиметричним низом (Iceberg, Marina Rinaldi)
№5: З асиметричним низом (Iceberg, Marina Rinaldi)
Асиметричний низ – ефектний прийом, який у поєднанні з необробленим краєм привносить різноманітність у будь-який образ. Модель цікаво поєднується з яскравим верхом та чорними кедами.

Модні білі жіночі джинси: топ-3 моделі

Більшість традиційно вважає, що восени та взимку варто носити тільки темні джинси, оскільки вони не такі мазкі під час дощу та сльоти на вулиці. Але дизайнери цього сезону вирішили поекспериментувати: поруч з чорною класикою на модному подіумі поставили білу. Джинси білосніжного відтінку слугують чудовою основою для створення безліч цікавих образів. Вони й самі по собі виглядають вишукано, а в тандемі з білим в'язаним светром створюють ефектний total look. Які моделі білого кольору на трендовій хвилі? Давайте розберемося:

№1: Джинси-мом з необробленими краями (Ellra, Ted Baker)
№1: Джинси-мом з необробленими краями (Ellra, Ted Baker)
Цікава модель 2 в 1. Вона робить привабливими талію та стегна, створюючи цікавий образ за рахунок необроблених країв. Добре вписується в повсякденні луки в ансамблі зі світшотом та білими кедами.
№2: Укороченої довжини (Marc Cain)
№2: Укороченої довжини (Marc Cain)
Така модель демонструє витонченість щиколотки та гарну засмагу, отриману під час відпустки. У холодну пору року гармонійно комбінується з кардиганом, пальтом та паркою.
№3: Звужені з ромбоподібними стібками на поясі (Marc Cain) (Marc Cain)
№3: Звужені з ромбоподібними стібками на поясі (Marc Cain) (Marc Cain)
Звужені джинси – знахідка для дам з ідеальними формами, оскільки така модель підкреслює всі переваги фігури й добре виглядає в ансамблі з будь-яким одягом: в'язаним светром, джемпером, водолазкою, дублянкою, хутряним жилетом і так далі.

Як правильно вибрати жіночі джинси за типом фігури (розміром)

Величезна різноманітність джинсів здатна завести вибір в глухий кут. Адже кожній сучасній модниці хочеться, щоб одяг ідеально сів на фігурі, вигідно підкреслюючи її переваги та приховуючи недоліки. Але полегшити це нелегке завдання все ж таки реально, якщо знати деякі хитрощі вибору. Насамперед необхідно врахувати особливості своєї фігури:

  • На фігурі типу "груша" добре виглядають джинси-дудочки та розкльошені моделі. Якщо ви маєте трикутний силует, придивіться до варіантів, які в області стегон йдуть вільні. У вас "пісочний годинник"? Вважайте, що вам пощастило, адже ви можете носити будь-яку модель: як скінні з завищеною посадкою, так і приталені розкльошені джинси.
  • Тим, у кого вузькі стегна та плоскі сідниці, варто звернути увагу на фасони з високою посадкою та накладними кишенями. Власницям пишних стегон найбільше підходять темні джинси вільного крою.
  • Високим дівчатам варто звернути увагу на моделі заниженої посадки будь-якого кольору. А якщо вас природа наділила невисоким зростом, візуально подовжити ноги в цьому випадку допоможуть джинси-дудочки або модель високої посадки.

Також дуже важливо підібрати джинси за розміром. Від цього залежатиме їхня посадка на фігурі. Для того, щоб визначити свій розмір, вам достатньо сантиметровою стрічкою виміряти обсяг талії, стегон та довжину виробу. Отримані дані вам залишається лише звірити з розмірною сіткою, яку зазвичай надає кожен бренд.

А як щодо кольору джинсів? Вибирайте його, відштовхуючись від гардероба. Так, якщо шукаєте базу для створення безліч образів, зверніть увагу на джинси нейтрального кольору: чорного, сірого, бежевого, коричневого або темно-синього. А для створення яскравого акценту та експериментів зі своїми луками віддавайте перевагу білим, зеленим, помаранчевим, принтованим або іншим барвистим джинсам.

Як правильно вибрати жіночі джинси за типом фігури (розміром)
Як правильно вибрати жіночі джинси за типом фігури (розміром)
Як правильно вибрати жіночі джинси за типом фігури (розміром)

Ви знали, що колір й коригує фігуру? Так, однотонні темні моделі візуально роблять стрункою. Світлі ж, навпаки, трохи додають об’єму, що є актуальним для худеньких дівчат.

Не варто забувати й про якість джинсів. Адже якщо вони відмінно підходить за всіма перерахованими параметрами, але є неякісними, через деякий час ви навряд чи зрадієте своїй обновці, побачивши на ній облізлі шви, розтягнуті ділянки та вицвілий колір. Віддавайте перевагу фірмовим джинсам, які відрізняються високою якістю матеріалу, рядків та декоративних швів. Блискавка в них йде з міцного металу та з бігунцем, оснащеним подвійним фіксатором.

Тепер ви знаєте, як вибрати джинси своєї мрії. Одяг, що максимально підходить вашій фігурі, образу і смаку, вигідно доповнить ваш лук, привнісши в нього гармонію.

Сподобався допис? Скоріше
поділись з подругами!